Global Precense

Uw boodschap wereldwijd verkondigen. Uw website wereldwijd laten presteren blijkt in de praktijk toch vaak een uitdaging. Is uw website wereldwijd snel genoeg? Hoe gaat u met vertalingen om? Vertaalt u de pagina of de boodschap? Uw website adviseur weet raad.

De uitdaging van mondiaal gebruik

Een mondiale website kent doorgaans twee onderwerpen om rekening mee te houden. Ten eerste, wie gaan de website gebruiken? Welke talen spreekt uw doelgroep? Ten tweede, hoe zijn de verbindingen op de plekken waar uw doelgroep zich begeeft?

Populaire onderwerpen

Meertaligheid is vaak meer dan vertalen alleen

Er zijn verschillende oplossingen op websites meertalig te ontwikkelen. Uw onafhankelijke website consultant zal met u kijken wat de beste strategie is. Wanneer u alleen vertaalde pagina’s wilt aanbieden kan de aanpak heel anders zijn dan wanneer u huist uw hele boodschap gaat vertalen. Krijgt u te maken met lokale inhouden en regelgeving?

Bereikbaarheidsvraagstukken oplossen

Staat uw website op een sever in Amsterdam? Dan is deze voor het gros van Nederland goed bereikbaar. Maar voor oost- en zuid Nederland is een server in Frankfurt vaak net even sneller. Toch zal het voor de Nederlander in het algemeen niet uitmaken waar de server in Nederland of in een buurland staat. De verbindingen zijn hier top.

Maar wat als uw bezoeker in Zuid-Afrika zit? Of in Mexico? Taiwan? Dan is die snelle server in Amsterdam ineens heel ver weg. Er zijn verschillende methoden om te zorgen dat u, uw website lokaal toch snel op het scherm kunt zetten. Uw website consultant kent de strategie├źn en zal deze met u bespreken.┬á

Onze ervaring komt van mooie merken