Uw website in de Blockchain

De inhoud van uw website, altijd gevalideerd. Zoals de inhoud van de pagina’s op deze website. Het kan bijvoorbeeld, wanneer u de blockchain integreert in een CMS als WordPress. Daarmee garandeert u richting uw bezoekers dat de boodschap op uw website ook echt de boodschap van u is en is manipulatie snel te detecteren.

De blockchain als decentraal logboek

Content Management Systemen als WordPress houden moeiteloos bij welke wijzigingen een gebruiker maakt. Deze wijzigingen worden in de eigen database bijgehouden. Maar wat als iemand de data en de lokale logboeken manipuleert? Bijvoorbeeld voor een phishing aanval? Dan is het lastig te bewijzen, hoe en wanneer dit heeft plaatsgevonden.

Populaire onderwerpen

Timestamps ter validatie van uw content

Er zijn vele manieren om de blockchain toe te passen. Één van deze methoden is om content met behulp van timestamps te valideren. Speciale software maakt een digitale vingerafdruk van de content en genereert op basis daarvan een unieke sleutel. Deze sleutel wordt vervolgens weer opgeslagen in de blockchain. Decentraal en niet te manipuleren.

Websites en de Blockchain

De toekomst van de blockchain op websites en uw documentbeheer

Naarmate het blockchain ecosysteem groeit, zullen de mogelijkheden van de blockchain in websites en webshops toenemen. Daarnaast kunnen onze specialisten ook documentbeheersystemen in de blockchain plaatsen. Ideaal voor advocatenkantoren, notarissen en andere beroepsgroepen waar 100% transparantie in de staat van documenten een vereiste is.

Onze ervaring komt van mooie merken