Website Performance

De snelheid van websites is, anno nu, van vitaal belang voor de beleving van de eindgebruiker. Lange laadtijden zorgen dat bezoekers afhaken. Voor veel websites betekent het zelfs dat een bezoeker helemaal niet meer terugkeert. En dan is er nog de impact op de SEO.

Een mondiale WordPress Website kent doorgaans twee onderwerpen om rekening mee te houden. Ten eerste, wie gaan de website gebruiken? Welke talen spreekt uw doelgroep? Ten tweede, hoe zijn de verbindingen op de plekken waar uw doelgroep zich begeeft?

Populaire onderwerpen

De beleving van de bezoeker

Er zijn verschillende oplossingen op websites meertalig te ontwikkelen. Uw onafhankelijke website consultant zal met u kijken wat de beste strategie is. Wanneer u alleen vertaalde pagina’s wilt aanbieden kan de aanpak heel anders zijn dan wanneer u huist uw hele boodschap gaat vertalen. Krijgt u te maken met lokale inhouden en regelgeving?

2 seconds is the threshold for ecommerce website acceptability. At Google, we aim for under a half second.

Bereikbaarheidsvraagstukken oplossen

Staat uw website op een sever in Amsterdam? Dan is deze voor het gros van Nederland goed bereikbaar. Maar voor oost- en zuid Nederland is een server in Frankfurt soms toch net even sneller. Toch zal het voor de Nederlander in het algemeen niet uitmaken waar de server in Nederland of in een buurland staat. De verbindingen zijn hier top.

Maar wat als uw bezoeker in Zuid-Afrika zit? Of in Mexico? Taiwan? Dan is die snelle server in Amsterdam ineens heel ver weg. Er zijn verschillende methoden om te zorgen dat u, uw website lokaal toch snel op het scherm kunt zetten. Uw website consultant kent de strategie├źn en zal deze met u bespreken.┬á

Onze ervaring komt van mooie merken