Website Projectbegeleiding

De ontwikkeling van een nieuwe website start bij het idee. De doelen komen in beeld en de doelgroep begint inzichtelijk te worden. Het lijkt nu een kwestie van een plan opstellen en bureaus hierop te laten pitchen. Vanaf dit eerste moment, tot ver na de oplevering van uw website, kunt u vertrouwen op uw onafhankelijke website adviseur van WEB WINGMEN.

Request for Proposal (RFP) Opstellen
Uw website adviseur bekijkt uw huidige plan. Op basis van zijn ervaring en uw plan, wordt een RFP (Request for Proposal) opgesteld. In het geval van een overheidsaanbesteding, kan de adviseur dit document in het Engels opstellen.

Uw onafhankelijke adviseur denkt bij deze fase in het projectzaak vooruit. Zaken als beveiliging en onderhoud worden onderdeel van het totale plan.
Uitzetten van het RFP document
Met uw RFP kunt u bureaus vragen om met een passend voorstel te komen. Indien gewenst, kan de adviseur bureaus aandragen waar positieve ervaringen mee zijn. De adviseur verdient geen commissie om zo de onafhankelijkheid in het advies te borgen.
Voorstellen beoordelen
U heeft mogelijk een aantal voorstellen van bureaus ontvangen die uw website willen ontwikkelen. De onafhankelijke website adviseur neemt deze door en informeert u welke voorstellen het meeste vertrouwen uitstralen.
Pitches beoordelen
In veel gevallen kan het wenselijk zijn om een kleine selectie van bureaus hun plannen voor het project te laten presenteren. Uw onafhankelijke adviseur zit naast u aan tafel en helpt de juiste vragen te stellen.
Risico inventarisatie
U heeft een voorkeur voor een bureau. Het is dan handig dat de adviseur de risico's in de uitvoering in kaart gaat brengen. Hoe past het project binnen de AVG? Welke eenmalige en wederkerende kosten zijn mogelijk onvoorzien? Met deze risico-inventarisatie verkleint u de kans op nare verrassingen.
Controle op de uitvoering
Uw adviseur sluit regelmatig aan bij het bureau dat met de uitvoering bezig is. De adviseur houdt in het oog of het project volgens afspraak wordt uitgevoerd en rapporteert over uitvoering naar u als opdrachtgever. Zo voorkomt u dat u bij het verstrijken van de deadline, een ander product krijgt dan verwacht.

Bijkomend voordeel is dat de onafhankelijk adviseur het uitvoerende bureau kan helpen de uitvoering op tijd bij te sturen.
Eindbeoordeling
Samen met de opdrachtgever, beoordeelt de onafhankelijke website adviseur de opgeleverde website. Voldoet deze aan de opdracht? Zijn er onverwachte veranderingen? Wat is de impact hiervan?
Livegang Begeleiding
Uw website is klaar, maar hoe gaat deze gepubliceerd worden? Heeft het bureau een plan klaar, mocht er iets mis blijken op het moment dat de website live staat? Uw adviseur bekijkt het plan en neemt, indien gewenst, de regie in het traject.
Website Nazorg
Uw website staat live. Nu is het zaak dat de website veilig en goed onderhouden blijft. Uw adviseur controleert of het bureau deze taken vakkundig en naar verwachting uitvoert.

Onze ervaring komt van mooie merken