Publieke Sector

De publieke sector speelt een buitengewoon belangrijke rol in het leven van de burger. Wanneer organisaties binnen de publieke sector naar de burger communiceren, is het belangrijk dat de informatievoorziening niet alleen kloppend is, maar vooral ook goed toegankelijk.

Vanuit het blikveld van de burger, moet informatie goed toegankelijk zijn. Tegelijkertijd heerst het stigma dat de overheid veelvuldig gebruik maakt van dure bureaus en de uitwerking hiervan niet altijd goed onder controle heeft. De experts van WEB WINGMEN adviseren u graag in dit traject en hebben tot doel om uw project tot een positief einde te brengen.

Uitgelichte oplossingen

AVG / GDPR

De privacy van de burger staat voorop. Toch kan de meest simpele website leiden tot een datalek, waarbij grote hoeveelheden data van burgers wordt buitgemaakt. Hoe voldoet uw organisatie aan de 'technische en organisatorische maatregelen' die de AVG oplegt?

Blockchain

Wanneer er geschillen dreigen waarbij online informatie een rol speelt, kunt u vertrouwen op de blockchain. Iedere pagina van de website kan op deze manier gewaarmerkt worden. Burgers en instanties kunnen bovendien valideren welke versie van een tekst op een bepaald moment online stond.

Toegankelijkheid

Per 23 september 2019 dienen websites binnen de publieke sector, bij wet, toegankelijk zijn voor bezoekers met beperkingen. Uw website adviseur kent de mogelijkheden om uw website geschikt te maken en de verplichte toegankelijkheidsverklaring goed te regelen.

Eprivacy Verordening

De ePrivacy Verordening stelt nieuwe eisen aan websites en hoe deze met cookies omgaan. Met name binnen de publieke sector heerst er een groot vertrouwen vanuit de burger richting de overheid. Respecteert uw website de regels?

Alle onderwerpen