Website Audit

Waar liggen uw ondernemersrisico’s? Waar liggen kansen? Is uw website wel gebruiksvriendelijk voor uw hele doelgroep? Hoe staat het er voor met de beveiliging? En met de AVG? En da AVG na de Brexit? Een website audit zal antwoord geven op deze en andere vraagstukken.

Binnen de AVG, verwacht de overheid veel van u als ondernemer, wanneer het om de veiligheid van uw bezoeker gaat. Maar een positieve gebruikservaring van uw bezoeker, levert ook nog eens meer omzet op. Bovendien neemt Google de snelheid en de kwaliteit van de website mee in de berekening waar deze moet staan tussen de zoekresultaten. Ook Google is gek op sites die goed converteren dan wel aan de zoekvraag voldoen.

De Audit

Intake

De adviseur kijkt vanuit verschillende perspectieven naar uw website, maar wellicht heeft u vooraf al opmerkingen die we kunnen meenemen in de audit.

Offerte

De adviseur overhandigt u de offerte. Hierin zijn alle gemaakte afspraken opgenomen.

Front-end check

De adviseur gaat grondig de front-end van de website onderzoeken. In dit stadium kijken we vooral naar toegankelijkheid, marketing en beveiliging.

Back-end Check

De adviseur gaat nu inloggen op de 'achterkant' van de website. Hier wordt gekeken naar de staat van het onderhoud, beveiliging en andere quick-wins.

Verslaglegging

Alle verzamelde data, wordt omgezet in twee verslagen. Het management verslag geeft de hoofdlijnen weer. Het technisch verslag duikt de diepte in.

Presentatie

Indien gewenst, komt de adviseur (op locatie) om de resultaten van het onderzoek te bespreken. Dit is bij uitstek de kans verdere vragen te stellen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Audit Aanvraag
Privacyverklaring *
Mailinglist
Whitepaper
reCAPTCHA

Gratis Quickscan

Benieuwd in hoeverre een audit voordelen voor u zal opleveren? Boek dan een gratis QuickScan. Onze adviseur start een livestream met u en bekijkt in hoofdlijnen de staat van uw website.

Gratis QuickScan aanvragen

Gratis QuickScan Aanvraag
Privacyverklaring *
Mailinglist
reCAPTCHA

Onze ervaring komt van mooie merken