Over WEB WINGMEN

De term ‘wingmen’ is afkomstig uit de Amerikaanse luchtmacht. Het beschrijft de piloot van het vliegtuig dan meteen naast de piloot zelf vliegt. Het is zijn back-up. Zijn steun en zijn vraagbaak. Inmiddels wordt de term ook veel gebruikt in dating. Het is de vriend of vriendin die met u meegaat en zijn of haar best doet u te koppelen aan een ander. Het is een gelijkgezinde expert, die het beste met u en uw doelen voor heeft. Wij zijn uw wingmen als het gaat om echt onafhankelijk advies en hulp bij de bouw van een sterke website of webshop.

Transparantie en onafhankelijkheid gegarandeerd

Wanneer WEB WINGMEN adviseurs met u samenwerken, kunt u rekenen op onafhankelijk en transparant advies. Het is onze doelstelling om in uw taal te communiceren en bij alle vraagstukken de overwegingen te duiden.

Arjan Olsder

Het ontstaan van WEB WINGMEN

WEB WINGMEN is gebouwd op de ideeën van Arjan Olsder. Hij bouwde op 15-jarige leeftijd zijn eerste website. Op 17-jarige leeftijd ontwikkelde hij de eerste webshop in de tijd dat er nog geen kant en klare systemen waren. Binnen zijn carrière heeft hij aan vele, mooie projecten mogen werken.

Zo was Arjan binnen Endemol jarenlang verantwoordelijk voor de exploitatie van verkoopkanalen binnen telecom providers als KPN, Orange, T-Mobile, Proximus (BE), TIM (GR) en Cosmote (GR). Hij ontwikkelde, onder anderen, een intern testplatform voor mobiele apps.

Binnen Lukkien, ontwikkelde Arjan de serviceorganisatie achter de digital asset management systemen voor HP en Philips. Daarnaast werkte hij mee aan de uitrol van het Europese netwerk van websites voor Mitsubishi en online campagnes voor Unilever.

Binnen zijn eigen webdesign bedrijf Digishock, bouwde hij mee aan mooie merken als OxboardReloopBrocacef en Ultimate DJ Gear. Hij ontwikkelde websites in WordPress, maar ook in JoomlaDrupalMagento en maatwerk CMS systemen.

Arjan ontwikkelde plugins die op 10.000+ WordPress websites worden gebruikt. Hij spreekt regelmatig tijdens WordPress Meetups. Daarnaast ontwikkelde hij WebsiteNazorg.nl, een service organisatie voor WordPress websites dat zich richt op het ondersteunen van webdesigners en bureaus.

Netwerk van experts

WEB WINGMEN is een adviesbureau, gebouwd op een brede groep van experts. Op basis van uw hulpvraag, zet WEB WINGMEN de juiste personen in voor uw website.

Ontstaan vanuit StartUp Nijmegen

WEB WINGMEN is een concept, ontstaan vanuit StartUp Nijmegen. Gebaseerd op gesprekken met het MKB en lokale overheden. Wij willen hen bedanken voor het helpen vormgeven van onze organisatie.

Onze ervaring komt van mooie merken

Direct contact opnemen

Wilt u weten wat WP Consultants voor uw organisatie kan betekenen of zit u met een concrete vraag? Onze adviseurs zitten klaar voor u.